ســــتـــــوديــــو الــــــــــــــهـــــدى studio elhuda tahwawy
اخى الكريم واختى الكريمة برجاء سرعة التسجيل فى المنتدى لكى تتمكنوا من المشاركة وتصفح المنتدى بدون اى اعلانات مزعجة ولكى يتم اظهار جميع الصفحات والملفات المرفقة .

مع تحياات ادارة المنتدى احمد الشاذلى
اسرة المنتدى تتمنى لكم قضاء اسعد الاوقات

ســــتـــــوديــــو الــــــــــــــهـــــدى studio elhuda tahwawy

أفلام، مسلسلات،فيديو كليب ،مقاطع فيديو،،صور فنانين،برامج،انترنت،صداقه،اخبار،صحافه،غرائب،عجائب،مناهج،تعليم،اطفال،اسره،ازياء،
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
سوف يتم تفعيل اشتراكات الاعضاء فى المنتدى خلال 24 ساعه من بعد تسجيلك فرجاء الدخول للمنتدى بالاسم المسجل به بعد 24 ساعه لكى تتمكن من مشاهدة جميع المواضيع اغاني محمود الحسيني اغاني شيرين احمد اغاني فيروز اغاني انغام اغاني جنات اغاني عبدالحليم حافظ اغاني محمد حماقي اغاني تامر عاشور اغاني تامر حسني http://hamselklmat2020.forumegypt.net

شاطر | 
 

 بسبوسة بالقشطة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
برنس اليالى
عضو مميز
عضو مميز
avatar

عدد المساهمات : 409
نقاط : 837
مجتهد : 0
تاريخ التسجيل : 30/12/2011
العمر : 22

مُساهمةموضوع: بسبوسة بالقشطة   الخميس 19 يناير 2012, 12:58 pm

نبدأ بالمقادير:

-كوب و نصف سميد ناعم
-كوب و نصف حليب بودرة
-كوب و ربع سكر بودرة
-ملعقة صغيرة و نصف بكن بودر
-اصبع زبدة
- 3 علب قشطة نستله

*الحشوة:
7 علب صغار قشطة نادك(قشطة طازجة)
العلبة الواحدة= 100 جرام

و اكيد القطر و فستق مطحون(للتزيين)

***الطريقة***

-في وعاء نضع الزبدة و لازم تكون لينة و بعديها نضيف فوقها
السميد + حليب بودرة + سكر بودرة + بكن بودر
و نحركهم
-بعدين نضيف 3 علب قشطة نستله و نحركهم...
في صينية تيفال نضع نصف مقدار البسبوسة.(ممكن تستخدمي صينية
زجاج بس ادهنيها زبدة بالاول)

-قبل ما نضيف القشطة نحركها بشكل دائري لين تصير قريب السائل
عشان نعرف نفردها..
-نضع النصف الباقي من البسبوسة على مهل و بالملعقة فوق القشطة(حتى لا تختلط الطبقات)
..و ندخلها الفرن ( يكون حامي من قبل)
-و بعد فترة انت حتلاحظي ان الاطراف صارت اجمد من قبل ...بس لا تطلعيها
من الفرن لازم الوجه بالكامل يصير اجمد من قبل

-الخطوة الاخيرة: حمريها من فوق لين تاخذ اللون الذهبي الحلو..
- بس تبرد قطعيها ووزعيها في اطباق التقديم

و حطي عليها القطر(الشيرة)
و زينيها برشة فستق.

جربوها

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
همسات انثى
نائبة المدير
نائبة المدير
avatar

عدد المساهمات : 2523
نقاط : 5138
مجتهد : 12
تاريخ التسجيل : 22/12/2010
العمر : 39

مُساهمةموضوع: رد: بسبوسة بالقشطة   الخميس 19 يناير 2012, 1:07 pm

لذيذه اوى وانت كده جوعتنى تسلم يا شيف

برنس فى كل حاجه منور مطبخ المنتدى

بس اظاهر انا بقى هروق المطبخ اللى سيدتك بهدلته وانت بتعمل الاكله الرائعه دى

كله يهون فى سبيل اكل البسبوسه يا عسل







مع تحياتى

همسات أنثى








صمتي عالم لايفهمه إلا { حبيبي & انا }

كَل شيِ فِيا جريِح إلا فَخامة كِبرياآئي







                     
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
برنس اليالى
عضو مميز
عضو مميز
avatar

عدد المساهمات : 409
نقاط : 837
مجتهد : 0
تاريخ التسجيل : 30/12/2011
العمر : 22

مُساهمةموضوع: رد: بسبوسة بالقشطة   الخميس 19 يناير 2012, 1:58 pm

هههههههههههههههههههههههههههه

شكرا على مرورك
وعلى فكرة المطبخ زمانة ولع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بسبوسة بالقشطة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ســــتـــــوديــــو الــــــــــــــهـــــدى studio elhuda tahwawy :: المنتديات عالم ادم وحواء :: الحلويااااااااااات-
انتقل الى: